Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Concili Fetiller, la comunitat d'Edicions Secc

Fantàstic K0, no normatiu i esbojarrat

Aniversari fetiller

Samaniat Fetiller
 
Festa fetillera el 3 de maig!

Fa dies que us vàrem dir que al @ConciliFetiller  estem d'#AniversariFetiller. Fem cinc anys i ens trobarem per celebrar-ho el 3 de maig  a les 18h30 a la 
Llibreria Gigamesh on us esperem a tots i totes, però on també podreu gaudir de la retransmissió en directe! Ja teniu la data apuntada a l'agenda? 
 
Però ara us volem explicar quines bajanades hem fet durant tot aquest temps. Obrim forat de cuc i marxem a Goblin? Mireu el vídeo que recorre les nostres peripècies espacials... 

Arriba el Samaniat de  l'any: l'Aniversari Fetiller; 

«El Concili Fetiller: cinc anys (de)construint l'univers català» 

En @filiprim75  del  @FarFriki  farà bullir l'olla @Edgar_Cotes, @RedSonjaBoj, @homefosc i @DavidGomezSimo  en una primera taula, on repassarem el recorregut del Concili des de la seva creació amb Arcana, fins a l'actualitat amb Nexe, anys de reculls, novel·les,  però sobretot d'un univers compartit, un llegendarium comú i un multivers, l'Univers Goblin, que fins i tot MCU en tindria enveja.
Aniversari

Primera taula
La segona taula intervindran nous fetillers, com en Mateu Lucas Feliu i Josep Rodríguez, que ens explicaran la seva experiència d'entrar al Concili des del #FebrerRelata. O Adrià Colás, que ens mostrarà com l'univers fetiller és també un univers de joc, de rol, i il·lustrat.

Però també tindrem sorpreses de futur que només sabreu si veniu divendres... i alguna sorpresa de present única... que també només podreu gaudir si veniu divendres... Hi ha coses que ni tan sols els mecenes coneixeu, i es descobriran el divendres a la tarda.


Aniversari

Més fetillers
I finalment la darrera taula recollirà a una fetillera vella, i un fetiller jove: l'Alícia Gili i en Josep Masanas, dues visions, per acabar de donar la darrera mirada a aquests cinc anys. 

No en teniu prou? Doncs veniu, i tindreu alguns extres, signatures i fotografies de grup amb els vostres fetillers preferits! 🧙🏻