Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Concili Fetiller, la comunitat d'Edicions Secc

Fantàstic K0, no normatiu i esbojarrat

Aniversari fetiller

Samaniat Fetiller
 
Festa fetillera el 3 de maig!

Fa dies que us vàrem dir que al @ConciliFetiller  estem d'#AniversariFetiller. Fem cinc anys i ens trobarem per celebrar-ho el 3 de maig  a les 18h30 a la 
Llibreria Gigamesh on us esperem a tots i totes, però on també podreu gaudir de la retransmissió en directe! Ja teniu la data apuntada a l'agenda? 
 
Però ara us volem explicar quines bajanades hem fet durant tot aquest temps. Obrim forat de cuc i marxem a Goblin? Mireu el vídeo que recorre les nostres peripècies espacials... 

Arriba el Samaniat de  l'any: l'Aniversari Fetiller; 

«El Concili Fetiller: cinc anys (de)construint l'univers català» 

En @filiprim75  del  @FarFriki  farà bullir l'olla @Edgar_Cotes, @RedSonjaBoj, @homefosc i @DavidGomezSimo  en una primera taula, on repassarem el recorregut del Concili des de la seva creació amb Arcana, fins a l'actualitat amb Nexe, anys de reculls, novel·les,  però sobretot d'un univers compartit, un llegendarium comú i un multivers, l'Univers Goblin, que fins i tot MCU en tindria enveja.
Aniversari

Primera taula
La segona taula intervindran nous fetillers, com en Mateu Lucas Feliu i Josep Rodríguez, que ens explicaran la seva experiència d'entrar al Concili des del #FebrerRelata. O Adrià Colás, que ens mostrarà com l'univers fetiller és també un univers de joc, de rol, i il·lustrat.

Però també tindrem sorpreses de futur que només sabreu si veniu divendres... i alguna sorpresa de present única... que també només podreu gaudir si veniu divendres... Hi ha coses que ni tan sols els mecenes coneixeu, i es descobriran el divendres a la tarda.


Aniversari

Més fetillers
I finalment la darrera taula recollirà a una fetillera vella, i un fetiller jove: l'Alícia Gili i en Josep Masanas, dues visions, per acabar de donar la darrera mirada a aquests cinc anys. 

No en teniu prou? Doncs veniu, i tindreu alguns extres, signatures i fotografies de grup amb els vostres fetillers preferits! 🧙🏻



Comments (0)

Write a comment

Log in with your account or sign up to add your comment.